معرفی کتاب چگونه یک انسان را مثل یک کتاب بخوانیم
کتاب چگونه یک انسان را مثل یک کتاب بخوانیم به قلم کامیار فیلسوفی، اثری است که به ما آموزش میدهد تا با استفاده از نشانههای ظاهری، چهره، اندام و زبان بدن افراد از تفکرات، رفتار و شخصیت آنها باخبر شویم.
درباره کتاب چگونه یک انسان را مثل یک کتاب بخوانیم
ارتباط و معاشرت با سایر انسانها در زندگی هر فرد نقش مهمی ایفا میکند. ما در زندگی روزمره مدام به دلایل مختلف با سایر افراد ارتباط برقرار میکنیم. دوستی، ازدواج، کار، شراکت، خرید و فروش و روابط تعریف شدۀ دیگر، قراردادهایی هستند که ما انسانها را به یکدیگر مربوط و وابسته میسازند. در دنیای کنونی، تداوم بقای انسان در گرو ارتباط او با سایر افراد است.
هر انسانی چهرهای ویژه دارد که مخصوص خود اوست. چهرۀ هر کسی بخشی از هویت او را تشکیل میدهد و با توجه به جزئیات آن میتوان به برخی از ویژگیهای شخصیتی او مانند میزان صداقتش پی برد. علم تشخیص این ویژگیها که ترکیبی از رفتارشناسی و زبان بدن است، میتواند دریچههای مهمی از شخصیت افراد را به روی ما بگشاید.
در هر رابطهای افراد به دنبال یافتن این هستند که چقدر میتوانند به طرف مقابلشان اعتماد کنند. آرزوی عموم مردم این است که در آغاز رابطه از شخصیت طرف مقابلشان اطلاعاتی را کسب کنند تا بتوانند کیفیت رابطه را در آینده و نتیجۀ آن در انتها را پیشبینی کنند. کامیار فیلسوفی در این کتاب شرایطی را ترسیم میکند که به کمک آنها میتوانیم در روابطمان از شخصی که در مقابلمان ایستاده است، شناخت بیشتری پیدا کنیم و در ادامه برای برقراری ارتباط مستحکم با او وضعیت مطلوبتری را ایجاد کنیم.
مطالب این کتاب نمیتوانند صد در صد درست باشند، اما ما را راهنمایی میکنند تا با توجه به نشانههای ظاهری، چهره، زبان بدن و اندام، تفکرات و رفتار فرد مقابل را تحلیل کنیم و به این ترتیب از او به شناختی نسبتاً دقیق دست یابیم. در این کتاب به چهرهشناسی، تشخیص احساسات، زبان غیر کلامی و شخصیت شناسی پرداخته میشود. روش آموزش این کتاب مرحلهبهمرحله است، مطالب به صورت کاربردی ارائه میشوند و مثالهای ذکر شده در آن با تصاویر مختلف به نمایش گذاشته میشوند.
در کتاب چگونه یک انسان را مثل یک کتاب بخوانیم قرار نیست آدمها را قضاوت کنیم، هدف ما این است که انسانها را درست بشناسیم و در مقابل آنها برخوردی شایسته داشته باشیم. این کتاب برای ما توضیح میدهد که چگونه رفتار و احوال مردم تحت تأثیر شرایطی است که در آن قرار دارند و بخش بزرگی از این احوال از ظاهر اشخاص قابل تشخیص و درک است.